Aan de Slinger gesloten t/m 27 april

Aan de Slinger gesloten t/m 27 april 
Geduld is een schone zaak. In de persconferentie van vanavond hebben we samen met u gehoord dat de lockdown voorlopig nog niet voorbij is. Aan de Slinger blijft gesloten t/m 27 april. We hopen na de persconferentie van 20 april informatie te sturen over de weken daarna. 

Gelukkig zijn er ook leuke gevolgen: we hebben de afgelopen maanden een paar maal een online optreden aan u aangeboden, en uw reacties zijn heel enthousiast! Ditmaal pakt Gerard Alderliefste het podium.

Gerard Alderliefste ‘Une belle histoire’ live in uw huiskamer
Gratis online concert!
Za 24 april 20.15 uur
 
Op zaterdag 24 april komt Gerard met een zevenkoppige band zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u delen. Vanuit Aan de Slinger online in uw eigen huis via een livestream te volgen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Van Julien Clerc, Les Poppys, Edith Piaf, Stromae, Aznavour, Gérard Lenorman en vele anderen. Accordeon, viool en een flinke dosis joie de vivre.
Het concert start om 20.15 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De livestream is gratis, gedurende de livestream kunt u een vrijwillige donatie achterlaten. Noteer 24 april in uw agenda. Op de avond zelf treft u de link naar de livestream op onze website onder Nieuws. Klik & geniet!

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht