Aan de Slinger gesloten t/m 19 januari

Het zal u niet zijn ontgaan: ons theater moet de deuren sluiten vanaf vandaag tot en met dinsdag 19 januari. Het is een grote teleurstelling, maar we snappen het en kunnen er alleen maar in berusten. De komende periode moeten we met elkaar doorstaan om vervolgens de goede kant op te gaan. De sluiting heeft natuurlijk ook praktische gevolgen.

Start kaartverkoop jan t/m mei 2021
Onze kaartverkoop voor de periode jan t/m mei 2021 starten we pas bij meer zekerheid dat we weer open mogen. Richting de persconferentie van 12 januari hopen we weer concrete plannen te maken en u hierover te kunnen informeren.

Programma 15 dec t/m 19 januari
Van 15 december t/m 19 januari hadden we een veertigtal films, voorstellingen en activiteiten in onze programmering staan. Per event laten we bezoekers met kaarten per e-mail weten wat de gevolgen zijn: verplaatsen of definitief afgelasten. En wat dit betekent voor de ticketafhandeling. We zullen deze informatie ook kort op de website plaatsen bij elk event. Gezien het grote aantal afgelastingen, kunnen we dit niet in één keer verwerken en worden de nieuwsbrieven verstuurd met enige spreiding de komende dagen. Dank voor uw geduld hierin.

Tot slot
We brengen in goede tijden met alle plezier een prachtige culturele programmering. Waarmee we hopen u een heerlijke afwisseling in het dagelijks leven te geven. Nu zijn onze gedachten bij de medewerkers in de zorg en alle ondernemers bij wie het water aan de lippen staat. We hopen dat zij deze periode doorstaan.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht