Aan de Slinger beloont quizers met borrelbox!

Aan de Slinger beloont quizers met borrelbox!

Om onze bezoekers cultureel te prikkelen, heeft Aan de Slinger een online theater- en filmquiz uitgezet. Door de voortdurende lockdown was het hoogtijd om de hersencellen van onze theater- en filmfans eens goed op te schudden. Met resultaat. Veel theaterweetjes en filmfeitjes stonden bij onze bezoekers nog op een rijtje. Tien winnaars werden beloond met een heerlijke borrelbox met lekkere hapjes en een drankje. Ook een goede portie online kijktips met de mooiste voorstellingen en films waren bijgevoegd. 

Afgelopen donderdag zijn Arjen Berendse (directeur) en Cherany Emck (programmeur) op twee volgeladen fietsen gestapt om 10 borrelboxen in Houten rond te brengen. Zie de foto met één van de winnaars Liesbeth Aveling. 

Aan de Slinger hoopt haar deuren snel weer te kunnen openen. We vinden het ontzettend jammer dat we onze deuren niet kunnen openen voor ons mooie programma. Maar we zien dat het nodig is. We steunen in gedachten de medewerkers in de zorg en alle ondernemers die het moeilijk hebben. We hopen dat zij deze periode doorstaan.

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht