Aan de bar, van contant naar pin

Aan de bar, van contant naar pin

Al sinds 2016 kunt u tickets aan de theaterkassa alleen per pin betalen. Dit ‘alleen pinnen’ systeem voeren we ook door bij de bar in onze foyers. Per 1 januari 2019 betaalt u ook uw hapjes en drankjes met pin. In heel Aan de Slinger zijn contante betalingen dan niet meer mogelijk.

Dit is voor u als bezoeker even wennen. Er is echter een aantal belangrijke redenen waarom we, na de succesvolle introductie bij de theaterkassa, het ‘alleen pinnen’ ook bij de bar in onze foyers invoeren en uw medewerking vragen. Ten eerste de veiligheid. Hoe minder contant geld er in het theater is, hoe minder interessant het gebouw is voor inbrekers en overvallers, hoe veiliger het is voor onze medewerkers. Minder contact geld op zak is voor u als bezoeker ook veiliger. Een andere reden voor de overstap is dat de betaling aan de bar sneller verloopt. Zeker wanneer u contactloos pint, mogelijk bij bedragen tot € 25,-. Op de reguliere manier pinnen kan natuurlijk ook.

Door te pinnen hoeft de kassa niet meer twee keer op een avond te worden geteld, wordt de kans op fouten bij het afrekenen kleiner en verlopen de kascontroles sneller. De kans op kasverschillen wordt klein. Ook hoeft er geen (klein)geld opgenomen of afgestort te worden bij de bank en wordt het werk eenvoudiger voor de boekhouder. Kortom, het werk achter de schermen wordt aanzienlijk efficiënter en we besparen tijd, en dus geld.

Omdat u pint, maakt u met ons het theater veiliger en het kassawerk efficiënter. Middelen en tijd kunnen dan ten goede komen aan wat beters: mooie voorstellingen, evenementen en projecten voor de jeugd! 

Goed om te weten: de overstap van contant naar pin ook aan de bar heeft geen gevolgen voor de portemonneeloze pauze. Bij kaartjes voor voorstellingen en films uit onze eigen programmering blijft een drankje inbegrepen.

Wij danken u voor uw medewerking. Heeft u vragen of opmerkingen, dan staan we u graag te woord. U kunt ons kantoor bereiken via info@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024.

 

Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht