Aan de Slinger sluit haar deuren tot en met 18 november 2020

Aan de Slinger sluit haar deuren tot en met 18 november 2020

Op dinsdagavond 3 november heeft het kabinet een persconferentie gegeven waarin ze aangescherpte corona-maatregelen hebben aangekondigd. Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties worden gesloten. Van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met 18 november sluit Aan de Slinger haar deuren. 

Wat betekent dit voor onze voorstellingen en films
De maatregelen gaan vanaf vandaag, woensdag 4 november 22.00 uur in. De voorstellingen en film van vanavond kunnen doorgaan.
 
- 'Happy Hour' van Släpstick om 19.00 uur gaat door
- 'Happy Hour' van Släpstick om 21.15 uur wordt verplaatst naar 20.45 uur zodat de voorstelling voor 22.00 uur is afgelopen. 
- film 'Buladó' start om 20.30 uur en duurt 86 minuten. De film is voor 22.00 uur afgelopen. 
Bezoekers met tickets voor de voorstelling of film van woensdag 4 november ontvangen via de mail een bericht met de laatste informatie over hun bezoek. 

De programmering van 5 t/m 18 november wordt verplaatst of afgelast. Per e-mail informeren wij de bezoekers met kaarten voor voorstellingen en films in deze periode. Ook zullen wij dan op onze website bij de betreffende voorstellingen en films extra informatie plaatsen.

Flexwerken
Aan de Slinger is t/m 18 november ook gesloten voor flexwerkers. 

 

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht