Productieklas voorstellingen

De Productieklassen van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger presenteren dit weekend hun voorstellingen. Er is een seizoen lang gewerkt onder begeleiding van een professionele regisseur aan de voorstelling. Spelers doen onderzoek, maken materiaal en leren theatermaken en regisseren.

Productieklas 12-13
De jonge vinders in de oude fabriek
Breaking news: twaalf jongeren vinden de wereld opnieuw uit! Het is het jaar 2024 en de jongeren zijn verward. Ze groeien op in een wereld met allerlei problemen. Van stijgend water tot te vroege schooltijden, het zijn allemaal uitvindingen van de volwassenen. Deze twaalf jongeren zijn het echter he-le-maal zat. Het is tijd
om zelf iets te zeggen. 
In deze voorstelling gaan ze de wereld opnieuw uitvinden. Met een oude verlaten fabriek als werkplek beginnen de experimenten. Ze zullen niet terugkeren totdat alle uitvindingen zijn bedacht. Maar wat als de wereld heruitvinden niet zo makkelijk is als het lijkt?

Concept & Regie: Sarah van der Lugt
Tekst: Julia Buijs
Spel: Fiene van Beek, Lisa Blad, Sophie Buiten, Eline Dekker, Mick Dijkman, Myrthe Dissel, Pien Garstman, Jurre Hartemink, Raphael Kanawi, Anne Pape, Yaron Smit, Merel Verbeek


Productieklas 15-16
Pinokkio 
Een bewerking op het oorspronkelijk verhaal van de geliefde Pinokkio. Helaas wordt in deze versie de neus van Pinokkio nooit kleiner, heeft Gepetto een drankprobleem en hebben we een lieve maar vergeetachtige fee die erg slecht is met namen.
Kiest Pinokkio voor zijn arme vader of een leven vol plezier?

Concept & Regie: Nils Karssen
Tekst: Nils Karssen
Spel: Jasper Blokhuizen, Selwan Hosseini, Finn Kazius, Lotte Kuijs, Sen Pol, Lily Stekelenburg, Jasmijn Stolk

Per avond ziet u twee voorstellingen met daartussen een korte pauze. 
Bij uw ticket is een pauzedrankje inbegrepen.
 

 

 

Meer van ons programma

The End We Start From
  • Film

The End We Start From

Met o.a.: Jodie Comer, Benedict Cumberbatch, Katherine Waterston, Mark Strong

Donderdag 27 juni19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht