Het is winter en daarbij past een avond met mooie en spannende verhalen! Het Vertelcafé Houten krijgt na een succesvolle avond met verhalen, muziek en een volle zaal in november, een vervolg op 20 februari a.s.. Vijf vertellers uit de regio presenteren zich: Irene Bakker, Saskia Bangma, Anneke Brandt, Wim van der Ende en Reinoud de Leve. Vertellen zij oude mythen, griezelverhalen of bijzondere gebeurtenissen uit hun eigen leven? Kom luisteren! De vertellingen worden afgewisseld met poëzie van Geerten van Gelder en muzikale verhalen van singer-songwriter Petra Wilbrink.  

                               

Het Vertelcafé vindt plaats op woensdag 20 februari van 20.00 tot circa 22.15 uur in de Kleine Zaal van Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten.

 

Verhinderd op 20 februari? Tijdens de Cultuurnacht op zaterdagavond 30 maart komt er een bijzondere editie van het Vertelcafé, ook in Aan de Slinger. Volg hiervoor www.cultuurnachthouten.nl. En op woensdagavond 17 april vindt weer een Vertelcafé plaats!

 

Wie zelf een boeiend verhaal op het podium wil vertellen, of vragen heeft over het Vertelcafé Houten, kan contact opnemen met Saskia Bangma en Henk Gilhuis via vertelcafehouten@gmail.com. Blijf op de hoogte via Facebook @vertelcafeHouten

 

De toegang voor het Vertelcafé is gratis, een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld. Het Vertelcafé wordt georganiseerd in samenwerking met Aan de Slinger. Aan de Slinger organiseert reeds enkele jaren Cultuurcafé’s. Doel is de kennis te vergroten van mensen uit het culturele veld van Houten over onderwerpen als communicatie, media, creativiteit, publieksbenadering en organisatie.

Meer van onze projecten

  • Project
  • 2021

Lichtkunstfestival VONK

Vr 15 oktober t/m za 23 oktober
  • Project
  • 20-21

Firma Dochters en Zonen

Jongeren Houten, artistiek team van jonge professionals en Aan de Slinger

Za 1 mei t/m vr 31 december
  • Project

Sport en cultuurcafe

Sportmakelaar Claudia van Mechelen en cultuurmakelaar Bea Nederhoff

Maandag 1 februari
  • Project
  • 2017-2018

Nieuwe Houtenaren

Di 14 maart t/m vr 12 januari
}
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht