Cultuurcafe

 

 

Het is winter en daarbij past een avond met mooie en spannende verhalen! Het Vertelcafé Houten krijgt na een succesvolle avond met verhalen, muziek en een volle zaal in november, een vervolg op 20 februari a.s.. Vijf vertellers uit de regio presenteren zich: Irene Bakker, Saskia Bangma, Anneke Brandt, Wim van der Ende en Reinoud de Leve. Vertellen zij oude mythen, griezelverhalen of bijzondere gebeurtenissen uit hun eigen leven? Kom luisteren! De vertellingen worden afgewisseld met poëzie van Geerten van Gelder en muzikale verhalen van singer-songwriter Petra Wilbrink.  

                               

Het Vertelcafé vindt plaats op woensdag 20 februari van 20.00 tot circa 22.15 uur in de Kleine Zaal van Aan de Slinger, De Slinger 40, Houten.

 

Verhinderd op 20 februari? Tijdens de Cultuurnacht op zaterdagavond 30 maart komt er een bijzondere editie van het Vertelcafé, ook in Aan de Slinger. Volg hiervoor www.cultuurnachthouten.nl. En op woensdagavond 17 april vindt weer een Vertelcafé plaats!

 

Wie zelf een boeiend verhaal op het podium wil vertellen, of vragen heeft over het Vertelcafé Houten, kan contact opnemen met Saskia Bangma en Henk Gilhuis via vertelcafehouten@gmail.com. Blijf op de hoogte via Facebook @vertelcafeHouten

 

De toegang voor het Vertelcafé is gratis, een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld. Het Vertelcafé wordt georganiseerd in samenwerking met Aan de Slinger. Aan de Slinger organiseert reeds enkele jaren Cultuurcafé’s. Doel is de kennis te vergroten van mensen uit het culturele veld van Houten over onderwerpen als communicatie, media, creativiteit, publieksbenadering en organisatie.

Meer van onze projecten

Gluren bij de Buren 2019
  • Project

Gluren bij de Buren 2019

Zondag 6 oktober
WijkExpeditie Houten-Zuid
  • Project
  • EVENT

WijkExpeditie Houten-Zuid

Locatietheatervoorstelling: van oude grond en nieuwe zielen

Zaterdag 21 september
De Vlinder
  • Project

De Vlinder

Aan de Slinger, ‘van Houten&co’, Gouden Dans en gemeente Houten

Zo 1 september t/m vr 15 mei
UitinHouten
  • Project

UitinHouten

Do 13 september t/m zo 27 oktober
}
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten