We vieren de start van Buiten Spelen, ook al vindt het 't eerste en het tweede weekend toch binnen plaats omdat evenementen buiten nog niet zijn toegestaan. Buiten, binnen, het maakt ons niet meer uit, we mogen weer! 

4 juni: er is nog 1 ticket in de verkoop. Bij versoepelingen hopen we meer capaciteit te kunnen aanbieden!

De muziekkiosk op het Oude Dorp is natuurlijk dé plek voor muzikant in hart en nieren Dirk Scheele. Al 25 jaar tourt hij met zijn vrolijke liedjes voor kinderen langs theaters en podia. (En dan hebben we het nog niet eens over zijn eigen YouTube-kanaal dat bijna platgekeken wordt: Dirk is wat je noemt een kinderpopster.) Op zondagmiddag 27 juni speelt hij een heleboel lievelingsliedjes. Want iedereen heeft er wel één, dus daar ben je nooit klaar mee. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Kom maar op met je verzoeknummertjes! En meezingen mag want "we maken er samen een echt feestje van", zegt Dirk. 

www.dirkscheele.nl
 

Meer van ons programma

  • Special

Oppasopa

Rik Hoogendoorn

Woensdag 16 juni20:15u
  • Muziek
  • Buiten Spelen: dit weekend nog binnen

Laat het waaien

Ricky Koole

Zondag 20 juni15:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht