Zin in Film: The Circle

In samenwerking met de Kerken in Houten organiseert Aan de Slinger ook dit seizoen de serie 'Zin in Film'. Zingeving staat centraal bij deze vijf filmvertoningen. De film wordt ingeleid door Robert Doornenbal, theoloog en predikant. 

Amerikaanse techno-thriller gebaseerd op de gelijknamige roman van Dave Eggers uit 2013. 

Een jonge vrouw, Mae Holland, wordt ingehuurd voor een functie bij internetbedrijf 'The Circle'. Het bedrijf koppelt persoonlijke gegevens van klanten aan elkaar middels hun universele systeem, waardoor gebruikers een volledig eigen online identiteit krijgen in een tijd van beschaving en transparantie. Deze aanpak blijkt minder rooskleurig te zijn wanneer persoonlijke gegevens in de verkeerde handen terechtkomen.

Nieuw: Uitgebreide inleiding + gezamenlijk diner
Vooraf aan de film heeft u ook de keuze om lekker te eten en te genieten van een uitgebreide inleiding in de foyer van Aan de Slinger. Deksels Lekker, de huiscateraar van Aan de Slinger verzorgt om 18.30 uur een heerlijk diner.

Menu: 
Assorti circle quiches: Pompoen-quiche, paddestoelen-quiche, prei- en spekquiche
Met een andijvie-salade met walnoot en blauwe kaas
als toetje appelcrumble met vanillesaus

Heeft u de voorkeur voor een vegetarisch menu of heeft u dieetwensen? Neem dan voor maandag 25 november contact op met onze hoofd horeca via horeca@aandeslinger.nl

Tickets voor inleiding & diner kosten € 12,50 exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. Deze tickets dienen op naam besteld te worden. Dit kan online (zie de knop aan de linkerkant) of via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. De tickets voor de maaltijd zijn te koop tot twee dagen voorafgaand aan de vertoning (maandag 25 november 12.00 uur), of eerder wanneer het uitverkocht is.

Aan tafel is plek voor maximaal 30 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

Wilt u de film en de inleiding + diner bijwonen, dan dient u een filmticket en een ticket voor de inleiding & diner te kopen.

Meer van ons programma

Zin in Film: Sofia
  • Film
  • Zin in Film

Zin in Film: Sofia

Met: Maha Alemi, Lubna Azabal, Faouzi Bensaïdi

Woensdag 27 mei20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten