Zin in Film: Sofia

In samenwerking met de Kerken in Houten organiseert Aan de Slinger ook dit seizoen de serie 'Zin in Film'. Zingeving staat centraal bij deze vijf filmvertoningen. De inleider is nog niet bekend. 

Dramafilm over de nasleep van een geheime, buitenechtelijke zwangerschap in Marokko. 

Sofia woont met haar ouders in Casablanca. Tijdens een etentje met de familie krijgt ze enorme last van buikpijn waarna haar water breekt. Het feit dat ze op het punt staat te bevallen wordt verborgen gehouden voor de anderen en ze vertrekt met haar nicht naar het ziekenhuis onder het mom te veel te hebben gegeten. Het ziekenhuispersoneel stemt er uiteindelijk in Sofia te helpen en geven haar 24 uur om een huwelijksakte te overhandigen. Zo niet, wordt de politie op de hoogte gebracht.

Nieuw: Uitgebreide inleiding + gezamenlijk diner 
Vooraf aan de film heeft u ook de keuze om lekker te eten en te genieten van een uitgebreide inleiding in de foyer van Aan de Slinger. Deksels Lekker, de huiscateraar van Aan de Slinger verzorgt om 18.30 uur een heerlijk diner.
Wilt u de film en de inleiding + diner bijwonen, dan dient u een filmticket en een ticket voor de inleiding & diner te kopen.

Menu: 
het menu wordt t.z.t. bekend gemaakt. 

Heeft u de voorkeur voor een vegetarisch menu of heeft u dieetwensen? Neem dan voor maandag 25 mei contact op met onze hoofd horeca via horeca@aandeslinger.nl

Tickets voor inleiding & diner kosten € 12,50 exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. Deze tickets dienen op naam besteld te worden. Dit kan online (zie de knop aan de linkerkant) of via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. De tickets voor de maaltijd zijn te koop tot twee dagen voorafgaand aan de vertoning (maandag 25 mei 12.00 uur), of eerder wanneer het uitverkocht is.

Aan tafel is plek voor maximaal 30 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten