Zin in Film: God Only Knows

In samenwerking met de Kerken in Houten organiseert Aan de Slinger ook dit seizoen de serie 'Zin in Film'. Zingeving staat centraal bij deze vijf filmvertoningen. Deze film wordt ingeleid door Rebecca Onderstal, predikant. 

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen. 

Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.


Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. Mijke’s vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscar inzending voor beste buitenlandse film. 

Nieuw: Uitgebreide inleiding + gezamenlijk diner 
Vooraf aan de film heeft u ook de keuze om lekker te eten en te genieten van een uitgebreide inleiding in de foyer van Aan de Slinger. Deksels Lekker, de huiscateraar van Aan de Slinger verzorgt om 18.30 uur een heerlijk diner.
Wilt u de film en de inleiding + diner bijwonen, dan dient u een filmticket en een ticket voor de inleiding & diner te kopen.

Menu: 
het menu wordt t.z.t. bekend gemaakt. 

Heeft u de voorkeur voor een vegetarisch menu of heeft u dieetwensen? Neem dan voor maandag 30 maart contact op met onze hoofd horeca via horeca@aandeslinger.nl

Tickets voor inleiding & diner kosten € 12,50 exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. Deze tickets dienen op naam besteld te worden. Dit kan online (zie de knop aan de linkerkant) of via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. De tickets voor de maaltijd zijn te koop tot twee dagen voorafgaand aan de vertoning (maandag 30 maart 12.00 uur), of eerder wanneer het uitverkocht is.

Aan tafel is plek voor maximaal 30 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

Meer van ons programma

The Report
  • Film

The Report

Met: Adam Driver, Jon Hamm, Annette Bening

Dinsdag 28 januari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten