workshop Momentum

Een workshop, inleiding, voorstelling én nagesprek voor € 14,50 voor Momentum. Speciaal voor jongeren!
 

Marijn Claes, één van de acteurs van Momentum geeft een heus kijkje achter de schermen van de productie tijdens de workshop.

Workshop maandag 12 december 19.00 uur Kleine Zaal 

Productie Momentum
Marijn vormt samen met Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset en Maas Muhren de cast van de intrigerende voorstelling Momentum. Een voorstelling over politiek en machthebbers die niet mogen falen. Hij neemt je mee in alle maakproces van deze voorstelling. Marijn vertelt eerst hoe een professionele voorstelling tot stand komt. Zo gaat hij in op hoe de acteurs worden gecast, het ontwikkelen van nieuwe theaterteksten en hoe het decor en de kostuums gekozen worden. Ook wordt er besproken wat er gebeurt tijdens de repetities en hoe alles uiteindelijk samen komt tot een complete voorstelling.

Scène spelen!
Daarna ga je zelf aan de slag met een scène uit de voorstelling. Net zoals tijdens professionele repetities begint dat met een lezing en het analyseren van de scène, om daarna aan het werk te gaan op de vloer en zelf de scene te spelen.

Inleiding + voorstelling + nagesprek vrijdag 16 december
Bij deze workshop hoort ook een inleiding voor de voorstelling en een kort nagesprek na de voorstelling. Klik hier voor meer info over de inleiding. 

Tijdens het nagesprek vergelijk je de spelkeuzes die je zelf tijdens de workshop hebt gemaakt met die van de acteurs in de voorstelling. En onderzoek je wat de redenen van deze verschillen en keuzes zouden kunnen zijn. 

De inleiding start vrijdag 16 december 19.15 tot 19.45 uur in JTSzaal. De voorstelling Momentum begint daarna om 20.15 uur in de Theaterzaal. Klik hier voor meer info over de voorstelling

Opgeven
Wil je aan alles meedoen? Leuk! Stuur een mail naar info@aandeslinger.nl om jouw ticket voor € 14,50 te reserveren. Handig als je al een account via onze website hebt aangemaakt. 

Workshop ma 12 dec 19.00 tot 21.00 uur Kleine Zaal 
Inleiding vr 16 dec van 19.15 tot 19.45 uur JTSzaal 
Voorstelling + nagesprek vr 16 dec vanaf 20.15 uur Theaterzaal
 

Meer van ons programma

Momentum
  • Toneel

Momentum

Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset

Vrijdag 16 december20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht