Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Het ultieme relatiedrama! Zo wordt Edward Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? steevast genoemd. Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Gespeeld door Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender die als geen ander in staat zijn vileine humor met zwartgallig drama te combineren. Drie cabaretiers en een actrice. In dit meesterwerk drijven zij elkaar tot het uiterste. Wat voor een Wie is er bang voor Virginia Woolf? gaat dat worden? Een serieuze voorstelling of wordt het cabaretesk toneel? Kom zelf maar kijken.

Inleiding Wie is er bang voor Virginia Woolf?
Bezoek voorafgaand aan de voorstelling de inleiding voor een inspirerend begin van uw avond uit. De inleiding gaat dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. De inleiding begint om 19.15 uur in de JTSZaal. Klik HIER voor meer informatie en tickets voor de inleiding. 
 

Meer van ons programma

Try-(H)outen
  • Cabaret

Try-(H)outen

Hans Gommer (MC) + 4 comedians

Woensdag 13 december20:30u
Flip Noorman
  • Muziek

Flip Noorman

zingt Tom Waits (in het Nederlands)

Vrijdag 15 december20:15u
The Miracle Club
  • Film

The Miracle Club

Met: Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith, Stephen Rea

Zondag 17 december14:00u
Gullivers Reizen
  • Jeugd
  • 8+

Gullivers Reizen

Theater Sonnevanck & MaxTak Muziektheater

Zondag 17 december14:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht