Weet ik veel

De kaartverkoop voor mei zou starten op 15 april, maar is i.v.m. de lockdown uitgesteld. Klik hier voor het nieuwsbericht met meer informatie.

Op weg naar volwassenheid moet zanger, cabaretier, muzikant en acteur Marcel Harteveld steeds vaker toegeven dat hij op school maar weinig praktische levenslessen heeft gehad. Als betwetertje had hij van zijn oude meester Frank opgestoken dat je elke dag iets nieuws moet leren. Maar zijn hoofd raakt vol met ‘weetjes’ en veel ervan is nutteloos. Handig bij een pubquiz, maar wat heb je er verder aan? Marcel Harteveld vormde in een nabij verleden een fijn duo met Johan Fretz, speelde verzetsheld in Soldaat van Oranje en was kandidaat bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Vanavond leidt zijn weg naar ons theater. Deze eerste solovoorstelling werd door de Theaterkrant omschreven als ‘oprecht, echt en een prima avond’. Die kunt u ook hebben.

www.marcelharteveld.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht