WAS

Per week doen we gemiddeld 3,6 keer de was. Die arme papa’s en mama’s moeten al die vuile kleertjes maar weer schoon zien te krijgen. Voor kinderen zitten de was, de wasmand en de wasmachine vol leven! De voorstelling WAS zit ook vol leven, al is het een non-verbale. WAS zit vol verbeelding, vol alledaagse schoonheid. Casier & Dies kennen we nog van het superleuke Zilveren Krekel-winnende Moes, met na afloop een appelmoesspeeltuin. Nu staat de speeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk: was. Want er was was, er is was, er zal altijd was zijn en als je naar huis gaat is de was weer zo fris als ie was.

Deze voorstelling is onderdeel van Herfststukjes jeugdtheater in de herfstvakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

www.vanaf2.nl
 

Meer van ons programma

Ten Aarzel
  • Cabaret

Ten Aarzel

Pieter Verelst

Donderdag 12 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht