Warm (VERPLAATST)

Deze voorstelling is een verplaatsing uit het vorige seizoen, daarom zijn er al reeds kaarten voor verkocht. De overige plaatsen zullen bij de vriendenverkoop beschikbaar komen en indien er kaarten over blijven, dan ook in de reguliere verkoop.

Hij begint met een korte cursus zwaaien. Voor beginners en gevorderden. Hij rekt dat uit tot de meligheid zijn publiek in de greep krijgt en hij de basis heeft voor de rest van zijn comedyshow. Kasper van der Laan debuteerde overrompelend met 1 Kilo en wil de verwachtingen ook met Warm waarmaken. Nooit makkelijk, maar de diverse recensenten liepen ook nu weer behoorlijk warm. Waarbij aangetekend dat niet iedereen gecharmeerd was van de vele wetenswaardigheden over zijn kersverse vaderschap. Maar zoals de NRC meldde: 'Zijn benadering van de dingen is de sleutel tot zijn humor. Waar hij het over heeft, doet minder ter zake. Niemand vraagt ooit waar Monty Python over ging.’ Precies..., en die mannen waren onweerstaanbaar grappig.

www.kaspervanderlaan.nl
 

Meer van ons programma

Annie Colère
  • Film

Annie Colère

Met: Laure Calamy, Zita Hanrot, India Hair

Vrijdag 2 juni19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht