Op zondag 28 april ontmoeten wij u graag op de Vriendenbijeenkomst 2018-2019. Op deze middag bedanken wij u voor uw steun aan Aan de Slinger. Uw band met ons theater draagt bij aan onze veelzijdige programmering. Hopelijk beleeft u veel plezier aan ons huidige lustrumjaar!

De bijeenkomst vindt dit jaar plaats in de Theaterzaal. We hebben een enerverend programma samengesteld, trakteren u tussen de optredens door op een drankje en praten graag met u bij over uw ervaringen in het afgelopen seizoen. Op 28 april presenteren wij een programma met muziek, cabaret en theater. 

De presentatie is in handen van Katinka Polderman! Een tegendraadse taalvirtuoos, ze schrijft prachtige liedjes en is een vaste columnist in tijdschrift Scènes. Droogkloot Polderman loods u dit jaar door het programma. En ze introduceert de optredende artiesten van die dag: cabaretier René van Meurs, gitarist Mart Hillen, musicalster Janke Dekker en het Trio Aurora.

René van Meurs is stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver. Bekend van Comedytrain en winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten 2012. In 2018 genomineerd was voor de befaamde cabaretprijs Neerlands Hoop.  

Mart Hillen is fingerstyle-gitarist en winnaar van de theaterwedstrijd Rabo On Stage Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam. Hij kan een gitaar laten klinken als een totale band. Bekend van 3FM, Zwarte Cross en van het voorprogramma van de Edwin Evers Band en MAAN.

Trio Aurora bestaande uit: Cathrine de Mos-Starberg (dwarsfluit), Amber Hill (fagot) en Erzsike Kövy (piano). Volgend seizoen spelen ze Franse muziek van Poulenc tot Piaf tijdens een Foyerconcert van het Houtens Muziek Collectief. 

Janke Dekker, de musicalzangeres die de uitdaging van haar dochter aangaat om opera te zingen. Bekend van o.a. haar rollen in diverse musicals en van het tv-programma ‘Korenslag’.  

U bent welkom vanaf 13.45 uur. Het programma begint om 14.30 uur. De middag sluiten we af met een drankje en muziek in de foyer. Hieronder treft u meer informatie over het bestellen van de gratis tickets. Bestellen kan vanaf woensdag 10 april 13.00 uur. Bestelt u tijdig, want vol is vol. 

Vriendschap opgezegd? 
Heeft u uw vriendschap met ingang van seizoen 2019-2020 opgezegd? Dan bent u natuurlijk nog van harte welkom op deze Vriendenbijeenkomst 2018-2019. In dit geval kunt u uw tickets vanaf woensdag 10 april 13.00 uur alleen bestellen via het kantoor van Aan de Slinger: 030–63 51 024 of info@aandeslinger.nl 

Meer van ons programma

Lazzaro Felice
  • Film

Lazzaro Felice

Met: Alba Rohrwacher, Sergi Lopez, Nicoletta Braschi

Dinsdag 28 mei20:00u
3 x 3
  • Houten Presenteert

3 x 3

Stardance Studio's

Donderdag 30 mei18:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten