1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

Richard Groenendijk hoort zeker tot de grotere komieken van ons land. Hij won voor zijn voorstelling Alle Dagen de Poelifinario voor beste cabaretvoorstelling van het seizoen en werd met zijn vorige voorstelling Om Alles! voor diezelfde prijs genomineerd. De Zeeuwse Rotterdammer is van vele markten thuis. Hij kan fijn vertellen, mooi zingen en schudt met gemak allerlei typetjes uit de mouw. Groenendijk kan je laten schateren en ontroeren. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. Voor iedereen beter belooft een voorstelling te worden waarvan u nog wel even wakker blijft liggen. Vanwege de grijns die niet van uw gezicht wil. 

www.richardgroenendijk.nl

Meer van ons programma

  • Film

Land

Met: Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens

Woensdag 1 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht