Vertelcafé Houten

Een goed verhaal inspireert, ontroert of laat je lachen! Vooral als het boeiend verteld wordt. Vertelcafé Houten presenteert drie avonden met topvertellers, die de luisteraars op het puntje van hun stoel zetten. Elk Vertelcafé wordt afgesloten met een open podium. Wil je zelf een verhaal vertellen of een muzikaal intermezzo verzorgen? Geef je op via vertelcafehouten@gmail.com

Wie herinnert zich niet die ene meester of juf van school, die zo goed verhalen kon vertellen? En nog steeds is het heerlijk om je door een goede verteller in een sfeervol theater te laten meevoeren in de wereld van een verhaal.

Deze avond is Eric Borrias de hoofdpersoon. Eric Borrias behoort tot de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn fysieke speelstijl sleept hij jong en oud mee in zijn verhalen. Met name zijn boekbewerkingen worden geroemd zoals zijn versie van 'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween'. Wat Eric op deze avond vertelt? Meestal kijkt hij wie er voor hem zitten en dan pikt hij een passend verhaal uit zijn rugzak. Laat u verrassen door deze meesterverteller.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 16 november 20:15u
The Goldfinch
  • Film

The Goldfinch

Met: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Oakes Fegley, Sarah Paulson

Dinsdag 19 november20:00u
Official Secrets
  • Film

Official Secrets

Met: Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode, Ralph Fiennes

Donderdag 28 november20:00u
De liefde begraven
  • Toneel
  • try-out

De liefde begraven

Jeroen Spitzenberger & Hanne Arendzen

Zaterdag 14 december20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten