Wie houdt er niet van een mooi verhaal? Het Vertelcafé is een ontmoetingsplek voor vertellers en liefhebbers van verhalen. Verhalen verteld door professionele vertellers die je op het puntje van je stoel laten zitten. Daarnaast is er steeds een open podium voor wie zelf een boeiend verhaal wil komen vertellen. De verhalen worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Kom genieten van spannende, ontroerende of humoristische verhalen in een kleinschalige en intieme omgeving. Heb je zelf een verhaal voor het open podium, mail naar vertelcafehouten@gmail.com.


Het Vertelcafé vindt plaats in de JTSzaal. Een ticket kost € 5,- en is inclusief een drankje. Ter plaatse kunt u nog een vrijwillige bijdrage doen, contant in de hoed of via Tikkie, voor de professionele verteller. 

Vertelcafé Houten wordt georganiseerd door verhalenvertellers Saskia Bangma, Henk Gilhuis en Truus Tibben in samenwerking met Aan de Slinger.

Save the date: ook op 6 februari en 24 april 2022 vinden Vertelcafé's plaats. Deze komen nog op de website, maar noteer ze nu alvast in de agenda!

Meer van ons programma

  • Muziek

Dichterbij

Joris Linssen & Caramba

Zaterdag 13 november20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht