Deze keer geen open podium met meerdere vertellers, maar één avondvullende voorstelling: BOOM!

Voor het huis van Esther de Jong staat een grote oude beuk. Met aan de voet een holte, waar zij precies in past. Deze boom vertelt haar de mooiste verhalen, onder meer over een onbespeelbare harp of drie groene dames op een heuvel. Dat vroeg om een voorstelling!

Esther de Jong is verteller, vertelcoach en regisseur en vertelt graag persoonlijke verhalen, waarin een universele waarheid schuilt. Dit ontroerende en humoristische optreden wordt muzikaal omlijst met harp en zang van Anita van Leemput en Elske de Ruiter.

Het Vertelcafé vindt plaats in de JTSzaal. Een ticket kost € 5,- en is inclusief een drankje. Ter plaatse kunt u nog een vrijwillige bijdrage doen, contant in de hoed of via Tikkie, voor de professionele verteller. Vertelcafé Houten wordt georganiseerd door verhalenvertellers Saskia Bangma, Henk Gilhuis en Truus Tibben in samenwerking met Aan de Slinger.

Save the date: ook op 24 april 2022 vindt een Vertelcafé plaats, dan weer met een open podium. Dit komt nog op de website, maar noteer de datum alvast!

Meer van ons programma

  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 6 november 20:15u
  • Houten Presenteert

Hoe zit het?

Theatergroep Splinter

Zondag 19 december20:15u
  • Toneel
  • try-out

Bonita Avenue

Hajo Bruins, Oda Spelbos, Willem Voogd e.a.

Vrijdag 14 januari20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht