N.a.v. de persconferentie op 25 januari mogen voorstellingen weer plaatsvinden, maar wel op 1,5 meter. Dat betekent dat slechts eenderde van de zaalcapaciteit beschikbaar is, waardoor er voor deze voorstelling geen kaarten meer te koop zijn.

Dit magisch duo is veertienvoudig Nederlands goochelkampioen en behoort tot de crème de la crème van de mentalisten op deze wereld. Rob & Emiel gaan ons land ook vertegenwoordigen op het WK Magic 2022 in Canada. Da’s zoiets als de Olympische Spelen, maar dan voor de opvolgers van ontsnappingskunstenaar Houdini en illusionist David Copperfield. Vanavond zorgen Rob & Emiel voor kortsluiting in uw hoofd. ‘Het kan niet waar zijn’, denk je, maar je zit erbij, je bent op je hoede en toch flikken ze je een kunstje. Kunnen ze werkelijk je gedachten lezen? Zie je nou echt een persoon zweven op het podium? Alles wat niet kan, gebeurt toch. Of word je nou gek?

www.robenemiel.nl 

Meer van ons programma

  • Film

Eiffel

Met: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps

Woensdag 2 februari19:30u
  • Film

House of Gucci

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino e.a.

Vrijdag 4 februari19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht