Het fanfareorkest van Kunst Na Arbeid laat weer van zich horen. De titel verraadt de doelstelling: blaasmuziek promoten door middel van een uniek concert in het Theater aan de Slinger in Houten. Na viersuccesvolle edities, wordt op zaterdag 18 mei hier een prachtig vervolg aan gegeven. 

Dit jaar werkt het fanfareorkest Kunst Na Arbeid samen met:

Christiaan van der Weij – een allround, ondernemend musicus –
Al op jonge leeftijd wordt Christiaan zijn talent herkend en wint hij eerste prijzen bij verschillende concoursen. Christiaan heeft een unieke benadering van de saxofoon, wat het publiek verrast en ontroert. Zijn spel wordt geroemd om het ‘verhalende’ karakter en de gemoedelijke interactie met het publiek.

Jeroen Sigterman – jong talent –
Jeroen ontdekte zijn passie voor theater, zingen en acteren tijdens zijn middelbare schoolperiode op het Cals College in Nieuwegein waar hij te zien was in verschillende schoolmusicals. Hij studeert momenteel Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Gedurende zijn opleiding was hij al te zien in diverse grote voorstellingen.

De avond is opgedeeld in twee muzikale blokken waarin het fanfareorkest zowel Christiaan als Jeroen zal begeleiden. Ze zullen u verbazen met een divers programma van klassiek tot pop en van musical tot swing. Kortom, een echte aanrader voor muziekliefhebbers en allen die op een heel andere manier met de blaasmuziek kennis willen maken. Laat u verrassen en verbazen!  

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Univé.

Meer van ons programma

'IN THE MIX!'
  • Houten Presenteert

'IN THE MIX!'

Dansschool Dansja

Zondag 23 juni16:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten