1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

Eeuwig jong en rap van tong. Nijmegenaar Pieter Derks draait nu een dikke vijftien jaar mee op het cabaretpodium en heeft daar een eigen plaats ingenomen. Pieter hanteert graag het fileermes om de waan van de dag te ontleden. Dat mes kan scherp zijn, maar dat zie je vaak niet aankomen omdat de slager zo vriendelijk glimlacht en vraagt: ‘plakje worst?’ Pieter Derks is een fijne cabaretier, een die een rode draad in zijn voorstellingen stopt, een mening heeft, piano speelt en een fraai lied zingt en wat hersencellen aan het werk zet. Een cabaretier bij wie je graag in de zaal zit na ingewikkelde tijden. Hij stelt er simpele vragen over in Uit het niets. ’t Is buiten al moeilijk genoeg.

www.pieterderks.nl

 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht