Try (H)outen Comedy Night

Een avond waar aanstormend talent en gevestigde namen uit de stand-up comedy nieuw materiaal testen in Houten. De Try (H)outen Comedy Night staat garant voor een avond lachen met vier spelers en één MC. De Houtense Hans Gommer host de drie avonden. 

Op wo 9 okt, wo 22 jan en wo 25 maart in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. 

Op woensdag 9 oktober spelen: 

Wouter Monden
De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter won de Culture Comedy Award, was te zien bij RTL 4’s The Comedy Factory en is wekelijks te horen op Q-Music. Zijn solovoorstelling ‘Zomaar’ speelt hij in theaters in heel het land en als comedian is hij regelmatig te zien bij o.a. het Comedy Cafe Amsterdam en het Comedyhuis in Utrecht.
www.woutermonden.nl

Ruud Smulders
Ruud Smulders moet je meemaken. En dat kan op alle denkbare manieren. Theater, televisie, radio en You Tube. (Niet privé. Privé wil je Ruud niet meemaken. Dat is voor niemand leuk.) Maar al het andere is top amusement. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Zijn liedjes zijn niet van hem dus die draagt hij vanavond niet voor en dat is maar goed ook want hij speelt geen instrument. De rol van zijn tegenspeler ‘Odette’ wordt vandaag gespeeld door niemand, want het is een solovoorstelling. Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent. Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, ‘Achter gesloten Deuren’. Dan herken je Ruud wel.
www.burohaug.nl/ruud-smulders/

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman, comedian en wiskundige, doet verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Hij won verschillende comedyprijzen en kreeg lovende kritieken bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Jury: “De prijs voor de grootste grapdichtheid deze avonden gaat naar deze meneer. Tobi Kooiman maakt comedy van hoog en intelligent niveau en verpletterde de zaal met materiaal waar menig gearriveerd stand-up comedian stikjaloers op zal zijn.”
www.tobikooiman.nl

Duncan Macdonald
Een in Paramaribo, Suriname geboren en getogen, goedlachse 44-jarige comedian die zichzelf vooral niet al te serieus neemt. Duncan houdt daarom van zelfspot en heeft het graag over dingen die hem dwarszitten zoals hedendaagse gedrag van kinderen, ouderschap, zijn strijd met overgewicht en noem maar op. Hij heeft een mening en die brengt hij op eigenzinnige wijze aan de luisteraar.
www.duncanmacdonald.org

3866
3865
3862
3864
3863

Meer van ons programma

Poëziecafé
  • Gastbespeling

Poëziecafé

Anja Tekelenburg & Nico Croes

Zaterdag 8 juni 14:00u
Buitenbioscoop Edie
  • Film
  • Buitenbioscoop

Buitenbioscoop Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Zaterdag 15 juni 22:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten