Try (H)outen Comedy Night

Een avond waar aanstormend talent en gevestigde namen uit de stand-up comedy nieuw materiaal testen in Houten. De Try (H)outen Comedy Night staat garant voor een avond lachen met vier spelers en één MC. De Houtense Hans Gommer host de drie avonden. 

Op wo 9 okt, wo 22 jan en wo 25 maart in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. 
 

Op woensdag 25 maart spelen: 

Jurg van Ginkel
Eén van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van het tv-programma 'The Roast of Gordon' op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet.Vanwege het feit dat hij zowel in het Nederlands als Engels vliegensvlug improviseert, is hij een veelgevraagde Master of Ceremonies. Daarnaast presenteerde hij van 2016 tot 2018  het tv-programma 'De Kwestie' op RTV Utrecht, waarin hij op eigen wijze de achtergronden van het nieuws onderzocht.
www.jurgvanginkel.nl

Victor Luis van Es
Eén van die zeldzame comedians die net zo goed 20 minuten grappen kan knallen in een comedy club als dat hij een hilarische én gevoelige avondvullende voorstelling kan neerzetten. Deze Chileens-Nederlandse artiest leerde grappen schrijven in zijn tijd bij het Comedy Café in Amsterdam en als vaste warm-up comedian voor Javier Guzman. Inmiddels heeft hij zijn vleugels uitgeslagen. Op 15 december 2018 speelde hij zijn avondvullende voorstelling 'Stille Strijd' in Aan de Slinger. 
www.victorluisvanes.nl

Jennifer Evenhuis & Maureen Kamphuis
Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis zijn BFF's (Best Friends Forever) en maken ook al jaren samen cabaret en theatrale acts voor theater en bedrijfsleven. Bovendien delen zij een enorme fascinatie voor zelfhulpboeken en -methodes en zijn daardoor ware zelfhulp-goeroes geworden. Echter na jaren studeren, ontdekten zij iets geks, namelijk dat COMEDY veel beter werkt en beklijft! Nu is er dan ook COMEDY HEALING, de methode om je problemen* met comedy op te lossen! *bij psychische aandoeningen graag professionele hulp zoeken.

 

3863
4098

Meer van ons programma

De Eerste
  • Cabaret

De Eerste

Daan Boom

Zaterdag 18 januari20:15u
TALK
  • Special
  • NATIONAAL THEATERWEEKEND

TALK

John Schleipen, Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen

Vrijdag 24 januari20:15u
FilmQuiz
  • Event
  • Februari Filmmaand

FilmQuiz

Aan de Slinger

Zaterdag 1 februari20:00u
Parasite
  • Film
  • Februari Filmmaand

Parasite

Met: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park

Dinsdag 4 februari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten