Try (H)outen Comedy Night

Een avond waar aanstormend talent en gevestigde namen uit de stand-up comedy nieuw materiaal testen in Houten. De Try (H)outen Comedy Night staat garant voor een avond lachen met vier spelers en één MC. De Houtense Hans Gommer host de drie avonden. 

Op wo 9 okt, wo 22 jan en wo 25 maart in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. 

Op woensdag 22 januari spelen: 

Ronald Smink
Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy dus. 
www.ronaldsmink.nl

Paul London
Paul is een verhalenverteller met scherpe observaties en soms een rauw randje. Met zijn herkenbare verhalen en unieke stijl is Paul te zien geweest op diverse plekken in het land, waaronder International Comedy Festival Rotterdam, Utrecht International Comedy Festival, East Side Comedy Night, Courthouse Comedy, Comedy Café Amsterdam, Kantine Walhalla en nog veel meer! 

Marc van Gestel
Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook wat melige observaties. Marc oefent op energie en emotie. Maar tot het zover is staat de lach centraal. Sinds juli 2015 staat Marc overal in Nederland op het podium als standup comedian. In 2017 stond hij in de finale van de Talent Comedy Award in Delft en in 2018 won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award in Utrecht. Als winnaar speelde hij dat jaar op het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg.

Jans Budding
Ieder stand-up comedy gezelschap heeft een supertalent nodig, en bij het Comedyhuis in Utrecht is dat Jans Budding. Jans studeerde in 2018 af aan de theateropleiding Selma Susanna en zette nog in dat zelfde jaar haar eerste stappen op het comedypodium. Met succes! Jans brengt grappen met een unieke insteek over haar keurige opvoeding en het alledaagse leven, en een flinke dosis zelfspot.
 

3863

Meer van ons programma

BASTA!
  • Cabaret

BASTA!

Enge Buren

Vrijdag 14 februari20:15u
La Belle Époque
  • Film
  • Februari Filmmaand

La Belle Époque

Met: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier

Vrijdag 21 februari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten