Try-(H)outen

Dé plek waar ervaren comedians hun nieuwe grappen kunnen testen en hun bestaande materiaal aanscherpen, maar ook een plek waar talentvolle nieuwkomers hun eerste stappen op een groter podium maken. Bij Try (H)outen zie je ruwe comedy in the making. Met Hans Gommer (uit Houten) als vaste MC is dit sowieso een geslaagd avondje uit!

Op 11 oktober spelen:

Frank Schäfer
Frank Schäfer (Haarlem, 1976) speelt en grapt al een tijdje op droogkomische wijze door het hele land. Van theater tot club, van kroeg tot Lowlands. Na een korte carrière als restaurantkok besprong hij een open podium en had daarna gelukkig wèl iets van smaak te pakken.
Nu voert hij de mensen anekdotes en one-liners. Want dat vreten ze dus wel. In 2022 won Frank de juryprijs van de Comedy Slam. Naast stand-up comedy experimenteert Frank ook met het schrijven van teksten voor televisie en zijn eerste solovoorstelling: “Waargeblurred”.

Annelieke Walbeek
Annelieke stapte de wereld van comedy in nadat meerdere mensen opmerkten dat ze een "grappig hoofd" heeft - je moet het immers van je uiterlijk hebben, toch? Overdag is ze werkzaam als technoloog in de levensmiddelenindustrie. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan tussen meters staal, imposante machines en andere nerds te werken? 's Avonds deelt ze met plezier haar observaties over excentrieke collega's, kantoorjargon en het leven als dertiger in de grote stad.

Ronald Smink
Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy dus.

Wouter Monden 
Wouter Monden speelt regelmatig op comedynights door het hele land. Hij is snel, toegankelijk, heeft een hoge grapdichtheid en improviseert graag met het publiek.
Daarnaast is hij de vaste publieksopwarmer voor Arjen Lubach en maakt hij een wekelijkse radiocolumn bij Michiel Veenstra op KINK. Wouter is ook de bedenker en maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij elke week met grote en klein namen uit de cabaretwereld praat over hun allerslechtste en raarste shows.

Vanaf oktober 2024 tourt Wouter met zijn nieuwe voorstelling Stormbrein.

Foto Wouter Monden: Christa Romp

Bierproeverij
Speciaal bij deze voorstelling bieden we de mogelijkheid na afloop in de foyer te genieten van een Speciaalbier Proeverij. Het arrangement bestaat uit vier speciaalbiertjes met een schaaltje nootjes.

Arrangement bestellen
Het arrangement kost € 16,50. Bestel het arrangement per e-mail via horeca@aandeslinger.nl. Op de dag zelf rekent u voor aanvang van de voorstelling af aan onze bar.

Goed om te weten: bij uw ticket zit reeds een regulier drankje inbegrepen, dit staat los van het arrangement. Indien er een pauze in de voorstelling is, staat dit drankje in de pauze klaar voor alle bezoekers, dus ook voor u. Indien er geen pauze is, kunt u bij het betalen van het arrangement een consumptiebon vragen die u op een zelf gekozen moment deze avond mag gebruiken. In de service mail die we kort op de voorstelling sturen, staat vermeld of er een pauze is.

Meer van ons programma

Unruly
  • Film

Unruly

Met o.a.: Met: Lene Maria Christensen, Anders Heinrichsen, Emilie Kroyer Koppel

Vrijdag 6 oktober19:45u
Jeanne du Barry
  • Film

Jeanne du Barry

Met o.a.: Met: Johnny Depp, Maïwenn, Benjamin Lavernhe

Zondag 22 oktober14:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht