Tout Elan

Chansonnier Philippe Elan, groot ambassadeur van het Franse lied in Nederland, nam in 2020 met het Haagse Residentie Orkest zijn prachtige concert Ma France op en kreeg daar ontzettend veel energie van. Samen met de multi-instrumentale muzikant en arrangeur Reyer Zwart stelde hij een nieuw chansonprogramma samen met wederom chansons van de groten uit het Franse liedrepertoire, zoals Julien Clerc, Edith Piaf, Jacques Brel, Jean Ferrat en vele anderen. Elk lied heeft voor Philippe een betekenis of roept een herinnering bij hem op die hij met zijn publiek deelt. Elan is een bevlogen artiest die in het verleden regelmatig aanschoof aan tafel bij De Wereld Draait Door.

www.philippe-elan.com

Routebeschrijving Landgoed Wickenburgh
Wickenburghseweg 17 3997 MT ’t Goy
Benader de oprijlaan van het landgoed via de inrit aan de Hoogdijk en niet via de Wickenburghseweg. U rijdt via de Hoogdijk naar de tweede oprijlaan van het landgoed (aangegeven met een bord Landgoed Wickenburgh). Rij deze laan helemaal uit tot het einde waar u links kunt parkeren. Voor een uitgebreide routebeschrijving zie www.landgoedwickenburgh.nl.

“Elans geluid wekt de suggestie van aangename breekbaarheid, maar is ijzersterk.”
de Volkskrant

Meer van ons programma

Buitenbioscoop: Spencer
  • Film
  • Buiten spelen

Buitenbioscoop: Spencer

Met: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall

Vrijdag 9 september21:30u
Flitsbezorgd
  • Cabaret
  • Oudejaars 2022

Flitsbezorgd

Dolf Jansen

Zaterdag 29 oktober20:15u
Schuld
  • Toneel

Schuld

Toneelgroep Maastricht

Vrijdag 4 november20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht