Titanic (re-release!)

Deze film is geannuleerd. Van de distributeur hebben we vernomen dat deze titel alleen in 3D gaat draaien. Bij Aan de Slinger is het helaas niet mogelijk om deze variant te draaien. (23 januari 2023)

De film Titanic kwam 25 jaar geleden uit en dat wordt gevierd met deze re-release! De film sloeg in 1997 in als een bom en is tot nu toe de winnaar van de meeste Oscars ooit: elf stuks maar liefst. Waaronder die voor Beste regisseur, Beste film en Beste camerawerk.

De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei.

Tip: Bubbels met Valentijn!
Begin de avond sprankelend met een heerlijk glaasje prosecco. Te bestellen aan de bar. Drankjes mogen deze avond bij uitzondering mee de zaal in. 

Aangepaste aanvangstijd
Deze film duurt 3 uur en 30 minuten. De film begint daarom om 19.30 uur, een kwartiertje vroeger dan normaal. Tevens is er een pauze. In deze pauze bieden we u het drankje aan dat standaard inbegrepen is bij uw filmticket (vrije keuze m.u.v. speciaalbier, biologische wijn en prosecco).

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 12 november 20:15u
Theaterrun
  • Special
  • nationaal theaterweekend

Theaterrun

alle sportieve Houtenaren!

Zondag 29 januari 11:00u
She Said
  • Film

She Said

Met: Carey Mulligan, Zoe Kazan

Donderdag 2 februari19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht