Loeren bij de Boeren met duizenden bezoekers zit er dit jaar niet in. Maar met een aantal artiesten die geprogrammeerd stonden, maken we er op 3 en 4 juli een Loeren bij de Boeren in het klein van. Minstens zo sfeervol en natuurlijk in de kersenboomgaard van boer Vernooij! Met op zondag:

Tim Dawn
Deze Utrechtse singer-songwriter rondde zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar het grote geld. Maar al reizend door Australië en Nieuw-Zeeland verloor hij zijn hart aan de muziek. Met een handvol liedjes en een gitaar op zak, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in Nederland veroverde hij twee NPO Radio2 TopSongs met ‘Walking On A Wire’ en ‘Bite The Bullet’ en werd uitgeroepen tot 3FM Talent. Eind 2020 brak hij definief door met zijn hit ‘To Love Somebody’. Op Noorderslag liet hij even zien waarom hij door AD werd getipt als hét muziektalent voor 2021. Zijn debuutalbum verschijnt in het najaar van 2021.

www.timdawn.com

Lucas Hamming
In 2015 studeert Lucas Hamming af aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en in 2016 is hij één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de 'huisband' van DWDD en blaast dagelijks van het beeldscherm. Hij staat op Pinkpop, speelt een uitverkochte Paradiso-show plat en brengt 2 albums uit. Na een 'theater-tussenjaar' als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan met de release van de track Falling.

www.lucashamming.com

Meer van ons programma

  • Film
  • Buiten Spelen: Dit weekend nog binnen

Ballon

Met: Thomas Kretschmann, Friedrich Mücke, Karoline Schuch, David Kross

Vrijdag 25 juni20:30u
  • Film

Hope

Met: Stellan Skarsgård, Andrea Bræin Hovig

Woensdag 30 juni20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht