TIJD

Theaterkoor Houten speelt de voorstelling TIJD

“Jullie hebben een horloge, wij hebben de tijd” Afrikaans gezegde. 
Wat is TIJD? En welke rol speelt TIJD in ons leven? Hoe beleven we de TIJD? Hoe besteden we de TIJD? Allemaal veel te wijze vragen waar Theaterkoor Houten antwoord op wil zoeken in haar nieuwe muziektheatervoorstelling TIJD. In dit muzikale en visuele spektakel brengt het koor TIJDloze muziek ten gehore, variërend van de jaren ’70 tot nu. 

Geholpen door de wijze denkers uit het verleden en het heden; Albert Einstein, de Dalai Lama, en natuurlijk Johan Cruijff, neemt Theaterkoor Houten jullie mee op een theatrale TIJDreis die je niet snel vergeten zal. De duurste besteding is het verlies van TIJD, dus het koor zorgt ervoor dat u zeker waar voor uw TIJD krijgt. 
In TIJD is niets wat het lijkt, en bij TIJD en wijle is het alles wat het lijkt, maar ook dan word je weer op het verkeerde been gezet. 

En zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, dus is het koor als vanouds weer te vinden in Aan de Slinger in Houten. De voorstelling is geschikt voor alle leefTIJDen. 

Muzikale leiding: Jenny van Huissteden 
Regie: Dookje Engelhard 

9515

Meer van ons programma

This Generation
  • Gastbespeling

This Generation

Jonge professionals aan zet

Woensdag 25 mei20:00u
The Lost Leonardo
  • Film

The Lost Leonardo

Met: Robert K. Wittman (Zichzelf), Martin Kemp (Zichzelf), Jerry Saltz (Zichzelf)

Woensdag 25 mei20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht