Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging?

De twee mannen blijken - ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander - veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Jules Croiset  speelde in 2016 in het toneelstuk BINT. Met Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie Roem en al jaren hoofdrolspeler in de tv-serie Flikken Maastricht. De regie is in handen van Johan Doesburg, eerder in ons theater met Wie is er bang voor Virginia Woolf?.

Eerder werd deze voorstelling aangekondigd met Aart Staartjes in de rol van de oude psychiater. Hij is om gezondheidsredenen vervangen door Jules Croiset. Bezoekers hebben 12 februari een e-mail ontvangen. Heeft u geen e-mail ontvangen dan kunt u contact opnemen met het kantoor van Aan de Slinger. 

www.hummelinckstuurman.nl

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Celia!
  • Muziek

Celia!

Urban Myth met Eric Corton, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Susan Visser e.a.

Vrijdag 15 maart20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten