Het was jaren geleden een opmerkelijke switch, die van Hadewych Minis. Ineens verliet ze het grote toneel en ging de actrice zingen. Met een band. Recent heeft u haar kunnen leren kennen als dirigent in het tv-programma Maestro. Hadewych vindt zichzelf steeds weer uit. En ze raakt ons. Want man, man, wat een passie en wat een energie spatte er van het podium af toen ze enkele seizoenen geleden bij ons optrad. Dus hier is ze opnieuw, maar nu met één begeleider. Want ze wilde weleens een keer solo zingen, dansen en acteren. In Minis Plus komen al haar kanten en al haar kunnen samen. Van cabaret tot  flamenco, van moederschap tot midlifecrisis. Ze deelt haar originele zoektocht en creativiteit in alle oprechtheid en gekheid.

www.hadewychminis.nl

Theaterhap
Voorafgaand aan de voorstellingen van Hadewych Minis ‘Minis Plus’ en DE FRANSSE EIJKEL op zaterdag 3 november om 19.15 uur wordt een theaterhap aangeboden in de foyer van het theater. U schuift samen met andere bezoekers aan één grote tafel in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker.

Dat betekent smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. Maak uw avond compleet schuif aan in de foyer van Aan de Slinger!

Het menu bestaat uit: Een vegetarische groente-lasagne met spinazie, pompoen en ricotta, naar een recept van Jamie Oliver. Geserveerd met een heerlijke salade.

De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van koffie en thee na afloop. Het dessert is niet inbegrepen bij de prijs, maar op de avond zelf kunt u iets lekkers toe bij de bar bestellen. U bent welkom vanaf 19.00 uur, de maaltijd wordt geserveerd vanaf 19.15 uur.

Tickets bestellen
Tickets bestellen kan via de e-mail info@aandeslinger.nl of via de telefonische kassa 030 - 63 51 024. Tickets zijn te koop tot uiterlijk donderdagmiddag 1 november 15.00 uur, of eerder wanneer het uitverkocht is. 

Aan tafel is plek voor maximaal 28 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

 

872
“Met stoere zang en dans en korte anekdotes schetst ze (mooi ondersteund door muzikant Jan van Eerd) een niet-stereotype beeld van een krachtige, geëmancipeerde vrouw (...) De power-rap (…) is prachtig... (..) heeft ze met haar krachtige voorkomen, gloedvolle stem en het actuele thema goud in handen”
Trouw
“Hier is Hadewych de baas (...) Minis is een krachtige en veelzijdige performer”
Theaterkrant
“Zeer veelbelovend (...) Ze laat het moderne vrouw-zijn in al haar facetten zien. Krachtig, maar ook kwetsbaar”
De Telegraaf
“Een krachtige choreografie bij de #MeToo-toespraak van Oprah Winfrey (...) Het publiek zingt hartstochtelijk mee”
NRC
“Minis is op haar sterkst in de liedjes en de dans”
de Volkskrant

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten