Gezellige Kerstmiddag

Een hartverwarmend kerstprogramma in Aan de Slinger!

Programma
13.30 uur: inloop
14.00 uur: aanvang Gerard Alderliefste
14.35 uur: pauze
15.00 uur: aanvang film Mama Mia: Here we go again!
16.55 uur: einde film

Gerard Alderliefste
Als gitarist, pianist en zanger toerde Gerard Alderliefste acht jaar lang met zijn band langs de Nederlandse theaters. Hij is bekend van hits als ‘Une belle histoire’ (samen met Paul de Leeuw) en ‘Laat me /Vivre’ met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Met buurman en muzikale vriend Cor Bakker maakte hij in 2016 de theatershow ‘En route’. De afgelopen twee en een half jaar tourde hij met zijn soloprogramma 'Dubbel Leven' door heel Nederland. Het huidige seizoen staat hij met het programma 'Gerard Alderliefste & Friends' met acht personen op het podium! Ook de duetten met Cor Bakker staan weer op het programma in 2019-2020, naast een heuse Shaffy avond die hij zelf samenstelt.

Tijdens de Gezellige Kerstmiddag speelt Gerard zijn mooiste nummers. 

Film Mama Mia: Here we go again! (2018)
Het vervolg van de filmhit Mama Mia gaat over de jonge Donna. Zij geniet volop van het leven met romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. In het heden worstelt de zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder. Een heerlijke feelgood movie voor de kerstdagen.

Deze middag wordt onder andere georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Er is daarnaast voldoende plek voor de reguliere (film)bezoeker.
 

Meer van ons programma

Poëziecafé
  • Gastbespeling

Poëziecafé

Anja Tekelenburg & Nico Croes

Zaterdag 8 juni 14:00u
Judy
  • Film

Judy

Met: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Rufus Sewell

Dinsdag 14 januari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten