Meike van der Veer

Een bekend gezicht van de & Friends concerten. Ze geeft samen met een fantastische 8-koppige live band een geweldige muzikale show. Meike van der Veer wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met en van de muziek.

De warmte van haar geluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen en neemt je mee op een persoonlijke reis. Meike raakt en verstilt en is altijd oprecht, ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan.

& Friends concertavonden

Artiesten, bands en musici uit Houten en heel Nederland stellen een avondvullend programma samen. Ze nodigen hiervoor uit het hele land collega’s uit waar zij graag mee samenspelen. Elk & Friends concert is een unieke samenwerking. Het zijn staande concerten waarbij de theaterzaal is omgebouwd tot één grote concertzaal. Dankzij de vlakke vloer kan er gedanst worden. Ook zijn er enkele zitplaatsen. Op 6 april opent de theaterzaal om 20.15 uur. De dames van Remedy starten om 20.30 uur, het programma duurt tot circa. 22.45 uur, gevolgd door een afterparty met DJ Kid&Play.

Biografieën van de artiesten

Meike van der Veer
De stem van Meike was o.a. te horen in een uitverkocht HMH, in de kwartfinale van de allereerste editie van The Voice, onder landelijke radiocommercials, tijdens prachtige intieme en grootse huwelijksceremonies en (bedrijfs-)feesten. Na een aantal jaren druk bezig te zijn geweest in de studio en alle liedjes te hebben verfijnd, komt het album van Meike op 5 april uit. Tijdens Meike & Friends vindt haar album release plaats en brengt ze een groot aantal nummers ten gehore met haar 8-koppige band.

Tim Akkerman
Bekende Nederlands muzikant en singer-songwriter met pop en folk invloeden. Akkerman werd bekend als leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect. In maart 2009 stapte hij uit de band om verder te gaan als soloartiest. In de zomer van 2010 vormde Akkerman een nieuwe (eigen) band. Op 4 november 2011 kwam de eerste single van het debuutalbum ANNO uit. Op dit moment tourt Tim met zijn 3-koppige band door het land met nummers van Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings the Boss.

Jared Hiwat
De in 1988 geboren zanger is opgegroeid te midden van muzikale familieleden. Hij treedt van kleins af aan op en heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept. Hij staat bekend als een jonge dynamische R&B, Pop en Soul artiest met een fris repertoire. In 2012 behaalde Jared de liveshows van The Voice in het team van Marco Borsato. Dit seizoen zingt Jared in de theatershow R&B Oldskool hits 80’s / 90’s met o.a. Sharon Doorson, John Williams en Carolina Dijkhuizen.

http://www.meikevanderveer.nl

3290

Meer van ons programma

Suspiria
  • Film
  • Februari Filmmaand

Suspiria

Met: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth, Renée Soutendijk

Dinsdag 26 februari20:00u
Filmclub: Stan & Ollie
  • Film
  • Filmclub / Februari Filmmaand

Filmclub: Stan & Ollie

Met: Steve Coogan, John C. Reilly en Nina Arianda

Woensdag 27 februari10:30u
Werk ohne Autor
  • Film

Werk ohne Autor

Met: Sebastiaan Koch, Tom Schilling, Paula Beer

Dinsdag 5 maart20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten