Met Acda had De Munnik alles wel gezongen wat ze wilden zingen. Solo heeft hij nog heel veel noten op zijn zang. Goed Jaar is zijn tweede programma (en ook cd), na het fraaie Nieuw. Paul is een echte ‘theaterzanger’, een chansonnier met een warme stem en een sappig verteller, die ons langs zaken loodst die hem raken en inspireren. Hij zingt vanavond, naast veel werk van hemzelf, liedjes van anderen, waarvan hij vindt dat ze niet mogen worden vergeten. Zingend zoekt hij een antwoord op de vraag: ‘Neem ik genoegen met wie ik werd, of kijk ik wat er nog meer te worden valt?’. Intiem muziektheater, met op de gitaar Wouter Planteijdt. Ook niet mis.

www.pauldemunnik.nl

Scènefoto's door Bob Bronshoff

“Aan een lied van Sinatra onttrekt De Munnik een pracht vertaling van A very good year.... Goed Jaar is een geweldig sterke voorstelling.”
Dagblad van het Noorden
“De Munnik wordt vergezeld door de fenomenale gitarist Wouter Planteijdt en hij speelt zelf ook fantastisch op gitaar en de piano. Hij is enorm muzikaal en met zijn warme stemgeluid is het genieten geblazen voor de zaal. Van blues tot gevoelige ballads, alle nummers worden geweldig ontvangen. ”
Theaterparadijs

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten