Was de muziek vroeger soms mooier en beter dan tegenwoordig? Want als er bij ons een ‘tributeband’ speelt, zit de zaal vol. Bands die perfect het werk van wereldberoemde groepen naspelen en er soms zelfs uiterlijk op lijken. Crème de la crème op dit gebied zijn al jaren de Dutch Eagles. Die houden de erfenis van de echte Eagles springlevend. En dat weet Houten inmiddels. Onze eigen ‘popprofessor’ Leo Blokhuis beweert dat je bij het horen van bijvoorbeeld Hotel California van de Dutch Eagles het verschil niet hoort met de originele uitvoering. Sterker nog: Blokhuis vindt de Nederlanders béter. Of dat heiligschennis is, mag u vanavond zelf komen controleren. (En even onder ons: ja, de muziek van vroeger was mooier. Of niet soms?)

Speciaalbier-arrangement
Na afloop van het concert ‘Fly Like an Eagle’ kunt u in de foyer genieten van een speciaalbier-arrangement.

Het arrangement bestaat uit 4 verschillende speciaal-biertjes en lekkere salsanootjes. De biertjes:

Judas
Judas is een bier van hoge gisting, met nagisting op de fles. Het is een zwaar okerblond bier, bitter-zoet, zacht en volmondig. Judas wordt nog altijd gebrouwen volgens de artisanale principes. Alleen de beste gerst en geselecteerde Boheemse hop zijn goed genoeg voor de productie van Judas. Het zwaar blonde bier ondergaat een tweede gisting en een lange rijping in de fles, wat resulteert in een rijke body en ronde smaak. Het evenwicht tussen een fijn aroma en subtiele bitterkracht geven dit bier een unieke plaats in de rijke Belgische biertraditie.

De Leckere Gulden Craen
De Leckere Gulden Craen is een fijn doordrinkbaar Blond bier. De geur van versgebakken brood hangt boven dit glas bier. Die zoete aroma's uit het mout, gecombineerd met de aangename bitters uit de hop maken de Gulden Craen tot een populaire blondine.

Boon Kriek
Rood met een bescheiden, snel inzakkende schuimkraag. De kersenaroma’s stuiven het glas. Friszure en zoete aroma’s wisselen stuivertje. Zeer fruitige afdronk.

T' IJ Natte Dubbel
Na de Zatte het oudste bier van Brouwerij ‘t IJ. De Natte is een zogenoemde dubbel, een Belgische soort van zachte donkere bieren. Door het gebruik van donkere mout heeft de Natte een roodbruine kleur. Die mout zorgt eveneens voor de zacht geroosterde smaak. Afgemaakt met zachtbittere hop is dit een mooi gebalanceerd bier en één van de klassiekers van de brouwerij.

De genoemde biertjes zijn onder een klein voorbehoud van de beschikbaarheid bij de brouwer.

Tickets bestellen
Het arrangement wordt aangeboden per twee personen en kost € 12,-. (U heeft één ticket nodig voor twee personen). U kunt tickets via de website bestellen of via kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

Tickets voor het arrangement zijn te koop tot uiterlijk maandag 4 maart 12.00 uur, of eerder wanneer het uitverkocht is. Er worden 24 arrangementen aangeboden. Bij onvoldoende belangstelling gaat het arrangement niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons twee dagen voorafgaand bericht.

Na afloop van de voorstelling wordt het arrangement uitgegeven op een statafel naast de bar.www.dutcheagles.com

Meer van ons programma

De Proefkeuken
  • Film
  • Februari Filmmaand

De Proefkeuken

Met: Pieter Hulst en Willem Voogd

Woensdag 27 februari14:30u
A Star is Born
  • Film
  • Februari Filmmaand

A Star is Born

Met: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Woensdag 27 februari20:00u
A Star is Born
  • Film
  • Februari Filmmaand

A Star is Born

Met: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Donderdag 28 februari20:00u
A Star is Born
  • Film
  • Februari Filmmaand

A Star is Born

Met: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Vrijdag 1 maart20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten