Abnormaal is óók mooi. Daarover gaat Roest van de Utrechtse groep De Dansers en plan d-. Maar Roest is meer dan een dansvoorstelling voor kinderen; de drie spelers zijn ook zangers, acrobaten en uitvinders. Die je in verwondering brengen en laten schaterlachen om het ongewone. Gelukkig kan er soms nog iets totaal onverwachts gebeuren. Zoals wan- neer een meisje uit een stortkoker valt, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun ongewone wereld, vol vreemde ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

Voorstelling duurt ongeveer 60 minuten

Workshop
De Dansers nemen je mee in hun wereld vol fantasie, energie, beweging, muziek en spel. Trek kleren aan waar je lekker in kunt bewegen en kom mee. Samen gaan we rollen, sluipen, tuimelen, springen, samenwerken, verhalen dansen en heel moeilijke bewegingen leren. Actief op ontdekkingstocht door het werk van De Dansers. De laatste 10 minuten doen we de deur open en mag je iemand uitnodigen om even te komen kijken.

Workshop van 15.30 tot 16.30 uur | Rabobankzaal | Duurt 60 minuten
Opgeven via publiciteit@aandeslinger.nl

www.dedansers.com
www.plan-d.nl

“Mooie innige verstrengeling van dans en muziek. Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig.”
de Volkskrant
541
542

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Soelaas
  • Muziek

Soelaas

Bertolf

Zaterdag 9 maart20:15u
Capharnaüm
  • Film
  • Oscar Kanshebber

Capharnaüm

Met: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Treasure Bankole, Nadine Labaki

Dinsdag 12 maart20:00u
Malle Babbe
  • Houten Presenteert

Malle Babbe

Theatergroep Splinter (i.s.m. Theaterkoor Houten)

Vrijdag 22 maart20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten