Vanmiddag ligt ons hele toneel vol met matrassen. Want we gaan dansen, koprollen, springen, zweven en vallen. Je hoeft niet op te passen dat je je bezeert. Misschien word je van dat gespring wel heel moe en wil je het liefst even gaan liggen. Nou, alles kan en mag vandaag. Durf jij je bijvoorbeeld zomaar in iemands armen te laten vallen? Of met al je vriendjes als één grote kluit armen en benen over het toneel te koprollen? En wil je alleen maar kijken? Dat mag ook. Drie dansers en een muzikant gaan in deze kleuterdansvoorstelling samen met het publiek op zoek naar dat ene magische moment dat je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt.

Voorstelling duurt ongeveer 50 minuten

Randprogramma:
In de foyer voorafgaand en na afloop van de voorstelling. Zweef je nog een beetje en droom je lekker verder? Kom naar onze Val-Matras. Hier val je net zo lekker zacht als op het podium en kun je de meest bizarre foto’s laten maken. Uiteraard krijg je zelf de foto ook!

Workshop: De Vloer op
Na afloop van de voorstelling kun je direct je eigen dans inspiratie op de vloer kwijt. Samen met de dansers en in het decor met alle matrassen en kussens van de voorstelling. Durf jij je te laten vallen? Heb je ooit weleens een groepskoprol gemaakt? Of droom je over leven op de wolken? We gaan het samen rollen, springen, zweven, verhalen dansen en ontdekken en één ding is zeker; het is lekker zacht! Uiteraard met live-begeleiding van de muzikanten.

Workshop duurt 20 minuten | Opgeven is niet nodig

www.dedansers.com

Meer van ons programma

Peuterpret: Rita & Krokodil 3
  • Film
  • Februari Filmmaand

Peuterpret: Rita & Krokodil 3

Met stemmen van: Lux Parser, Lotte Heijs, Jack Toorop, Polly Lindeboom, Tijs Pacanda, Rutger le Poole

Vrijdag 1 maart10:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten