The Beatles tribute band One after 909 treedt op vrijdagavond 21 december op in Aan de Slinger in Houten. One After 909 is één van de beste Beatle tribute bands van Nederland. Zij hebben de afgelopen jaren, ook dit jaar, meerdere malen opgetreden tijdens de internationale Beatleweek in Liverpool, de thuishaven van de Fab Four. Hieruit blijkt maar weer eens te meer dat de band de sound van de Beatles heel goed weet te vertolken. Ze spelen de Beatlesongs met veel passie en plezier. De vier heren zijn zelf ook echte liefhebbers van het repertoire. Ze spelen graag live en doen dat op een hoog niveau. Een van de muzikanten woont zelf ook in Houten.

Laat u door One After 909 meevoeren terug in de tijd en geniet van de muziek van The Beatles en zing en swing mee…met  Ticket to ride, She loves you, All my loving, A Hard Days Night, Penny Lane allerlei bekende Beatlesongs, van vroege tot latere, komen voorbij. De band speelt steeds vaker door heel het land en ook in het buitenland. Grijp uw kans om ze hier in Houten te gaan zien en horen.

Kaarten kosten € 24,- inclusief een pauzeconsumptie. Het concert wordt georganiseerd door JvA Producties; een jonge onderneming die zich ten doel stelt evenementen op Houtense schaal te organiseren.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 3 november 20:00u
De Dirigent
  • Film

De Dirigent

Met: Christanne de Bruijn, Richard Sammel, Benjarmin Wainwright

Woensdag 12 december20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten