‘Pap, doe normaal’ is de nieuwe voorstelling van de stichting Positief Coachen. Voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt: ouders, leraren, sportcoaches, etc. Speciaal voor genodigden is er op woensdagavond 6 februari 2019 een landelijke voorvertoning in het theater in Houten. Dit is tevens de viering van het tienjarig bestaan van de stichting!

In de voorstelling zie je hoe een vader, Maarten, zijn best doet om het richting zijn zoon Sander wat positiever te doen. Ook rond de school van Sander. Want dat wordt daar van de ouders verwacht.

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk. De spanning tussen Maarten en zijn zoon loopt steeds hoger op. Uiteindelijk knalt het tussen die twee.

De humoristische rode draad is de verkering van Sander. Het is voor het eerst serieus aan. Maar zijn vriendinnetje, Lotte, heeft nou niet echt een goede invloed…

De inloop is vanaf 19.30 uur. De voorstelling zelf is van 20.15 tot circa 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar wat te drinken in de foyer.

Let op: vanwege de pubersituaties die in de voorstelling voorbijkomen, is de voorstelling minder geschikt voor jongere kinderen.

Een kaartje kost €4,50 plus administratiekosten (€0,50 per kaartje). Daarmee dekt de stichting Positief Coachen een (deel van de) zaalhuur. Consumpties zijn voor eigen rekening. Let op: in het theater kan alleen gepind worden.

Het theater ligt naast het NS-station. Kom je met de auto, parkeer dan in de nabij gelegen parkeergarage De Kruitmolen (adres: De Molen 100. Voer dit ook in wanneer u met navigatie rijdt). Het adres van het theater is De Slinger 40. Op het plein voor het theater zijn enkele invalidenparkeerplaatsen.

Meer van ons programma

The Sisters Brothers
  • Film

The Sisters Brothers

Met: Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly

Dinsdag 29 januari20:00u
Mary Queen of Scots
  • Film
  • Februari Filmmaand

Mary Queen of Scots

Met: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, David Tennant, Guy Pearce

Zondag 17 februari13:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten