Twee dagen voor oud en nieuw organiseert Reuring i.s.m. Bluez & Bones de tweede editie van de BluesNight. Een vervolg op de succesvolle eerste editie waarbij jong en oud van het begin tot het eind op de dansvloer stonden, virtuoos ‘luchtgitaar’ speelden en zich tot de late uurtjes kostelijk vermaakten met de opwindende muziek.

De band Bluez & Bones bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten, die een feestje bouwen, het publiek vermaken en iedereen een onvergetelijke avond bezorgen. Heerlijke blues wordt afgewisseld met stevige rocknummers. Voor de uitsmijter van het jaar 2018 wordt een aantal muzikale vrienden van bekende Nederlandse bluesbands uitgenodigd.

Met de nodige trots presenteren wij Little Mama & the Motherhood of Blues als voorprogramma! Een generatieoverschrijdende bluesband, geformeerd rondom Little Mama, Nicolet Wijnvoord. De dynamische begeleiding en krachtige solo’s van Sonny Ray van den Berg vormen de perfecte ondersteuning van Nicolet in haar vertolking van de blues. Toetsenist Matthijs Stauttener wordt voor dit optreden vervangen door Lothar Wijnvoord, bekend van de Robbert Fossen Blues Band. Little Mama speelt eigen interpretaties van bluesnummers waarbij invloeden van Louisiana- en Deltablues, country-blues, gospel en jazz, de revue passeren.

Als u de zoete kerstmuziek wel gehad hebt, bent u toe aan dit avondje pittige blues.

772

Meer van ons programma

The King
  • Film

The King

Met: Alec Baldwin, James Carville, Chuck D

Dinsdag 15 januari20:00u
RELEAVE
  • Muziek
  • try-out

RELEAVE

Remy van Kesteren

Vrijdag 15 februari20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten