Al meer dan een kwart eeuw is het gezelschap van de Rotterdamse choreograaf Conny Janssen een van de toonaangevende moderne dansgezelschappen van ons land. En ook ver daarbuiten. Haar choreografieën zijn inventief, fysiek krachtig en ontroerend. Ze haalt haar inspiratie uit het grootstedelijke leven: een snelle en vitale wereld vol diversiteit. Eerder zagen we dit bij HOME en INSIDE OUT. Een werk van Conny is altijd herkenbaar, want dat oogt stoer, ruig en dwars. In BROOS danst een ensemble van dertien dansers een verhaal over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven. Van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. De muziek is van Maartje Tuessink, de componist en multi-instrumentalist met wie Janssen eerder samenwerkte.

Inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling, om 19.15 uur, wordt een inleiding aangeboden in de Kleine Zaal. Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past BROOS in het oeuvre van Conny Janssen Danst?

Het antwoord op deze, en vele andere vragen, krijgt u wanneer u de inleiding voorafgaand aan BROOS bijwoont. Liesbeth Osse vertelt over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er gelegenheid uw eigen vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heeft u meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haalt u meer uit uw voorstellingsbezoek

De inleiding start om 19.15 uur. U bent vanaf 19.05 uur welkom in het theater, u ontvangt dan een consumptiebon waarmee u na afloop van de inleiding een drankje in de benedenfoyer krijgt (voorafgaand aan de inleiding is de bar gesloten). De inleiding duurt tot circa 19.45 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur. 

De inleiding vindt plaats in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. Tickets voor de inleiding kosten € 4,50 per persoon, inclusief een kopje koffie, thee of een frisdrankje na afloop van de inleiding. De tickets zijn zonder toegewezen rij- en stoelnummer; zodra de Kleine Zaal opengaat, kunt u een stoel kiezen.

Tickets voor de inleiding: klik op Tickets inleiding, log in, bestel het gewenste aantal.

Er is plaats voor maximaal 90 personen. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de inleiding niet door. Wij informeren u hier dan over en u ontvangt het betaalde bedrag retour.

www.connyjanssendanst.nl

Meer van ons programma

Kersen&Dadels
  • Event

Kersen&Dadels

Aan de Slinger i.s.m. van Houten&co

Maandag 4 maart16:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten