Dit duo krijgt het al drie programma’s voor elkaar dat we ons schaamteloos kapotlachen om mensen met een rugzakje, lichamelijk beperkingen en geestelijke achterstanden. Zij komen er altijd mee weg, omdat ze het briljant doen en ons ook een spiegel voorhouden. ‘Kapotlachen’ is niet hetzelfde als ‘uitlachen’. Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen vanavond hun vierde voorstelling. Met opnieuw knettergekke sketches met knettergekke mensen en maffe liedjes. Hun vorige, Vrijdag vs Sandifort, werd uitgeroepen tot een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen: ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan’, concludeerde de Poelifinario jury.

www.vrijdagensandifort.nl

“Vrijdag & Sandifort stappen voortdurend in en uit hun rol in een indrukwekkende voorstelling die geen moment verveeld. ”
de Volkskrant
“...het is hoogstaand amusement, sterk gespeeld, met perfecte timing, ongegeneerd grotesk én subtiel schrijnend.”
Trouw
“De voorstelling blijft voortdurend spannend om naar te kijken, omdat Vrijdag en Sandifort slim schakelen tussen typetje en privé-persoon. Prachtig tragikomisch theater over het falen van de menselijke communicatie!”
NRC
“Het maakt Voorlopig voor altijd tot een sterk programma, een hoogst amusante mix van flagrante overdrijving en onderkoeld understatement!”
AD

Meer van ons programma

Becoming Astrid
  • Film

Becoming Astrid

Met: Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie

Donderdag 3 januari20:00u
Becoming Astrid
  • Film

Becoming Astrid

Met: Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie

Vrijdag 4 januari20:00u
Edie
  • Film

Edie

Met: Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan

Donderdag 17 januari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten