Er is bijna geen cabaretier die het zo goed kan vinden met het publiek als Lenette van Dongen. Zij roept met haar ups, haar downs, haar pech en geluk feilloos herkenning op en haalt er de lach mee uit de zaal. Maar ze dirigeert ons in een oogwenk naar stilte met een indringend, soms persoonlijk verhaal of lied dat even geen lach verdraagt. Het theater is háár huiskamer, waarin ze als een vriendin al vele jaren elke levensfase met ons doorneemt en de sores van huis, tuin en keuken. In Paradijskleier leert Lenette onze dromen zodat we weer verliefd kunnen worden op onze werkelijkheid. Het motto van deze twee avonden luidt: saai is het nieuwe spannend!
 

Theaterhap
De verkoop voor de theaterhap is gesloten. 
Voorafgaand aan de voorstelling van Lenette van Dongen ‘Paradijskleier’ en film 'Edie' op donderdag 17 januari om 19.00 uur wordt een theaterhap aangeboden in de foyer van het theater. U schuift samen met andere bezoekers aan één grote tafel in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker.

Dat betekent smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel. Maak uw avond compleet schuif aan in de foyer van Aan de Slinger!

Het menu bestaat uit: een runderbierstoofpotje met aardappelpuree, geserveerd met rode kool met appeltjes en/of spruitjes. 

De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van koffie en thee na afloop. Het dessert is niet inbegrepen bij de prijs, maar op de avond zelf kunt u iets lekkers toe bij de bar bestellen. U bent welkom vanaf 18.45 uur, de maaltijd wordt geserveerd vanaf 19.00 uur.
 

www.lenettevandongen.nl

Meer van ons programma

Roma
  • Film
  • Februari Filmmaand

Roma

Met: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira

Dinsdag 5 februari20:00u
Le gamin au vélo
  • Film
  • Zin in Film / Februari Filmmaand

Le gamin au vélo

Met: Thomas Doret, Cécile de France, Jérémie Renier

Woensdag 6 februari20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten