Hoezo Groot Succes 2? Nummer 1 is nooit gemaakt en nooit te zien geweest! Nog voor u in de zaal zit heeft Snijders zijn flauwe eerste grap al gemaakt. Ga er maar voor zitten. In zijn vorige show met de titel Welke Show? jaste hij er de ene na de andere onlogica doorheen, deelde zijn krankzinnige invallen en natuurlijk, als schrijver van het boekje De Alfabetweter, geheel nieuwe woorden. (‘Mozeseend’: eend die niet kan zwemmen omdat het water steeds opzij gaat). Ja, er wordt een bak flauwekul over u uitgestort, maar wel slimme flauwekul. En het wordt vanzelf onweerstaanbaar. Theaterkrant: ‘Ronald Snijders is een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers’.

www.ronaldsnijders.nl

“Grote Ronald is Briljant...Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze. (...) Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een. ”
Theaterkrant
“Ronald Snijders krankzinnig grappig’ ‘En aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker, ik heb mij kapot gelachen.”
Theaterparadijs

Meer van ons programma

Balkan Song
  • Cursus
  • Korenfestival

Balkan Song

Jodi Gilbert

Zondag 10 maart10:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten