Extra
We hebben leuk nieuws: we hebben een extra voorstelling in onze programmering kunnen bijboeken! Winnaar van de 'Televizier Talent Award' Kaj Gorgels komt met zijn one-man show naar Houten. Kaartverkoop start vrijdag 16 november om 12.00 uur via alle reguliere kanalen van Aan de Slinger.

‘Effe relativeren’ is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels, over wat je nou toch met jezelf aan moet als je, zoals hij, eind twintig bent. Hij vindt het maar een leeftijd waarop je een hoop keuzes moet maken. Blijf je het eeuwige 'vrijgezellen feestbeest' of besluit je dat het tijd is om te gaan settelen? En zo zijn er nog wel wat meer 'ingewikkelde levensvragen'. Op zijn eigen komische en sarcastische wijze neemt Kaj ze met het publiek door. Want: het is tijd om effe te relativeren.

Op sociale media is Kaj bekend door zijn vlogs ‘Kaj’s typetjes’. Het grote publiek leerde hem kennen als finalist van Expeditie Robinson 2017 en als presentator van de tv-programma’s Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders.

www.kajgorgels.nl
YouTube
Facebook
Instagram

Meer van ons programma

Mary Shelley
  • Film

Mary Shelley

Met: Elle Fanning, Douglas Booth, Bel Powley

Vrijdag 28 december20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten