The Son

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate (Laura Dern). Zijn vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader (Anthony Hopkins) voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen? 

Na het zeer succesvolle The Father is The Son de nieuwe film van Florian Zeller. Hugh Jackman, Laura Dern en Vanessa Kirby vertolken hierin de hoofdrollen. Anthony Hopkins vervolledigt de sterrencast.
 

“Laceratingly painful drama of familial fear and loathing”
The Guardian
“Regisseur Florian Zeller, die eerder The Father regisseerde, toont met The Son dat hij geen eendagsvlieg is. Wederom weet hij op cinematografische wijze plotwendingen te creëren die de kijker steeds op het verkeerde been weet te zetten.”
Filmprogrammeur Sam

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht