1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

Släpstick? Jazeker, voor eenieder die het nog niet wist: Släpstick is de nieuwe naam van de Wëreldbänd en van hun eerdere en volgens velen sensationeel goede show. Daar proberen ze met deze opvolger overheen te komen. Een jubileumvoorstelling, want het gezelschap bestaat al 25 jaar. De zaal gaat weer helemaal uitpuilen voor deze multi-instrumentalisten, komieken, clowns en waaghalzen, want dat is al jaren zo. Dit keer verplaatsen ze ons naar de jaren twintig van de vorige eeuw. Inderdaad, honderd jaar geleden, the roaring twenties. Het was een tijd waarin alles weer opbloeide na een wereldoorlog, een tijd van hoop en energie. In muziek, kunst en cultuur. Släpstick stort zich er vol overgave op en dat wordt weer volop genieten, verbazen, lachen en bewonderen.

www.slapstick.nl 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht